Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

tirsdag den 4. november 2008

Tid til en øl - Einbecker Spezial

4. November 2008
I dag går det lidt bedre med knæene, selvom jeg stadig ikke ligefrem springer rundt. Jeg skal jo heller ikke bruge dem til noget særlig før dans på torsdag.
Ellers er der ikke sket alverden. Jeg har øvet på koncertprogram, været på arbejde som sædvanligt, og sidder nu og nyder en øl – som sædvanligt.

Denne gang er det en anden øl fra Einbeck – ”Einbecker Spezial” på 5,2%. Den betegnes fra bryggeriet som en exportøl, men minder en hel del om pilsneren. Det er en undergæret pilsner type, men jeg synes, den er lidt mere gul – eller gylden, som man siger. Skummet er kraftigt, men forsvinder hurtigt. Der er lette bobler i begyndelsen. Duften minder en del om pilsneren, men smagen er sødere. Denne sødme konkurrerer med humlen i eftersmagen, men bitterheden får lov at afslutte efter maltsmagen er væk.
Karakter 4

Det er yderst sparsomme oplysninger, der er at finde på deres hjemmeside. Det er mest en gang sludder for en sladder. Nej, lad os bede om nogle amerikanske bryggerier. De er sjældent bange for at oplyse om deres øl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar