Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

torsdag den 27. november 2008

Tid til en øl - Holmegaard Julebryg

27. November 2008
Holmegaard Glasværk er desværre  gået konkurs, hvilket også gik ud over det nye bryggeri. Bryggeriet er temmelig nyt, men glasværket har i mange år produceret smukke øl, der dog koster det 3-dobbelte af andre ølglas. De fleste bryggerier har specielle glas, der koster ca. 35 kr.
Når nu bryghuset er gået konkurs, skulle man tro at, det ikke længere var muligt at smage øllet, men lige præcis julebryggen er blevet produceret på Søgaard Bryghus i Aalborg, og de tager sig nu af at distribuere den.
Da de hørte om Ølentusiasternes julesmagning, sendte de en smagsprøve dertil, så der altså kom en ekstra øl med i smagningen. Det var jo super.
”Holmegaard Julebryg” kan bla. købes i Salling. Den er på 6,5% og humlet med den amerikanske Amarillo humle. Øllet er mahognifarvet og der er ikke rigtig nogen duft. Det kan dog skyldes de små glas. Øllet virker let og har en fin friskhed. Der er smag af citrus fra humlen og der er en middel bitterhed i eftersmagen. Det er en udmærket øl, men den virker en smule neutral, når man tænker på det store udvalg af juleøl, der findes.
Karakter 3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar